• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • +40 232 267.582 (3)

În data de 12 mai 2017 a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 354 Hotărârea de Guvern nr. 304 / 2017 privind Normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 152 / 1998 *Republicată, norme care reglementează modul de calcul al chiriilor pentru locuințele ANL.

Citește mai departe...

La sfârșitul acestei săptămâni și începutul săptămânii viitoare vor avea loc lucrări de asfaltare a str. Atelierului și a str. Sf. Petru Movilă. În acest context, cu acordul și sprijinul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Iași, municipalitatea va impune o serie restricții de circulație pe arterele menționate.

Citește mai departe...

Lucrările pentru restaurarea şi reabilitarea clădirii şcolii primare Carol I, arondată Colegiului C. Negruzzi se desfăşoară în ritm accelerat. Se lucrează atât în interiorul clădirii cât şi la exterior, fiind începută restaurarea faţadelor. Operaţiune complexă şi migăloasă, refacerea decoraţiunilor exterioare este realizată cu sprijinul experţilor în monumente de la Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional. În acest moment, este în lucru faţada principală şi, de asemenea, faţada lateral dreapta.

Citește mai departe...