• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • +40 232 267.582 (3)
Mihai Chirica a preluat atribuţiile de primar al municipiului Iaşi

Întrunit în şedinţă extraordinară luni, 25 mai 2015, Consiliul Local a decis ca viceprimarul Mihai Chirica să preia atribuţiile conferite de lege primarului municipiului Iaşi pe perioada suspendării de drept a mandatului acestuia.

„Voi îndeplini prerogativele de primar pe perioada suspendării domnului Gheorghe Nichita. Să sperăm că lucrurile vor intra în normalitate în perioada imediat următoare”, a declarat Mihai Chirica, care a decis să nu-şi exercite dreptul la vot.

La şedinţă au participat 25 de consilieri, voturile valabil exprimate fiind în număr de 24, dintre care 19 voturi în favoarea preluării de către viceprimarul Mihai Chirica a atribuţiilor primarului municipiului Iaşi pe perioada suspendării de drept a mandatului acestuia, 5 consilieri abţinându-se. Al doilea proiect de pe ordinea de zi, care viza desemnarea unui consilier local care va exercita atribuţiile Viceprimarului Municipiului Iaşi pe durata suspendării de drept a mandatului primarului municipiului Iaşi, a fost retras din dezbatere.

Sursa: Curierul de Iași